Daily Mail: Θα βάλει STOP η Μέι στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών ΕΕ προς Βρετανία

 


Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα δεσμευτεί επισήμως ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές του Συντηρητικού Κόμματος.
Στο μανιφέστο της για τις εκλογές η πρωθυπουργός θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Την Τρίτη, η Μέι αιφνιδίασε τους πολιτικούς συμμάχους και αντιπάλους της αλλά και τις αγορές όταν πρότεινε πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου.
Οι δημοσκοπήσεις
Στην πιό πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών στη Βρετανία που ανήγγειλε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, το Συντηρητικό Κόμμα προηγείται με 48%, ακολουθούμενο από το Εργατικό Κόμμα με 24%, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times, που επικαλείται στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας δημοσκοπήσεων YouGov.
Πριν τις εκλογές που προγραμματίστηκαν για τις 8 Ιουνίου, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δίνουν 12% στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, 7% στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), και σε διάφορους άλλους το υπόλοιπο 9%, σύμφωνα με την εφημερίδα.
typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου