Δημόσιοι χώροι παραχωρούνται στους δημότες Νέστου Καβάλας και Σιντικής Σερρών

 

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλου

Παραχωρούνται κατά χρήση στον δήμο Νέστου Καβάλας, οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου, με σκοπό την περιβαλλοντική ενημέρωση των επισκεπτών, ιδιαίτερα των μαθητών, καθώς και την καλύτερη δυνατή προστασία, συντήρηση και αξιοποίηση του χώρου και των εγκαταστάσεων, ύστερα από την υπογραφή υπουργικής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου. 
Η διάρκεια παραχώρησης χρήσης των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου είναι 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης. 

Επίσης, ύστερα από ενέργειες του κ. Φάμελλου, παραχωρούνται κατά χρήση στον δήμο Σιντικής Σερρών, έξι κτίρια όπου βρίσκονται στο δημόσιο δάσος Αγγίστρου, συγκεκριμένα στη δασική θέση «Τρεις Βρύσες» Προμαχώνα Σιντικής. 
Όπως έγινε γνωστό, η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται στα 20 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ σκοπός της παραχώρησης είναι αφενός η αποκατάσταση, συντήρηση και διαφύλαξη των κτιριακών υποδομών και αφετέρου η παροχή αναψυχής και ενημέρωσης των κυνηγών και των επισκεπτών, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της περιοχής

typosthes.gr 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου