Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια σε προσφορά για πτήσεις προς 2 πόλεις!

 
Γαλλία και Ρωσία! 7.000 θέσεις σε προσφορά

Προσφορά από την AEGEAN φέρνει τη Θεσσαλονίκη πιο κοντά στο Παρίσι και τη Μόσχα. Πιο αναλυτικά, η AEGEAN προσφέρει εισιτήρια από τη Θεσσαλονίκη προς το Παρίσι από 49 ευρώ, αλλά και προς τη Μόσχα από 66 ευρώ.
Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι 10.02.2017 για πτήσεις από 01.03.2017 μέχρι 30.06.2017.
Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 67€ για πτήσεις από Παρίσι προς την Θεσσαλονίκη και από 49€ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι.
Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 50€ για πτήσεις από Μόσχα προς την Θεσσαλονίκη και από 66€ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Μόσχα
Πτήσεις σε προσφορά από Αθήνα
Η προσφορά, επίσης, ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι, Τουλούζη, Μόσχα και  Αγία Πετρούπολη.
Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 67€ για πτήσεις από Αθήνα προς Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Παρίσι, Τουλούζη, από 56€ για πτήσεις από Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Νίκαια, Τουλούζη προς την Αθήνα και από 75€ από Παρίσι προς Αθήνα. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 87€ για πτήσεις από Αγία Πετρούπολη προς την Αθήνα και από 121€ για πτήσεις από Αθήνα προς Αγία Πετρούπολη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 50€ για πτήσεις από Μόσχα προς την Αθήνα και από 87€ για πτήσεις από Αθήνα προς Μόσχα.
typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου