NewsAuto.grΝΕΑΣήμερα τα αποκαλυπτήρια του “Trumpmobile” (vid) Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του “Trumpmobile” (vid)

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του “Trumpmobile” (vid) 

 Η ανάληψη των επίσημων καθηκόντων του Donald Trump θα συμπέσει με το ντεμπούτο της… πανοπλίας του, όπως αποκαλείται το θωρακισμένο όχημα του Προέδρου των ΗΠΑ. Η νέα λιμουζίνας του θα είναι υπερπλήρης, πολυτελής, ασφαλής, αλλά και με τις προμήθειες έκτακτης ανάγκης στις αποσκευές της.


Η Cadillac του νέου πλανητάρχη – η οποία σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα είχε το παρατσούκλι «Το κτήνος» – είναι μια ενημερωμένη έκδοση του χλιδάτου μεταφορικού μέσου του πρώην προέδρου.
Θα φορτωθεί με μπουκάλες αερίου, υπερσύγχρονα όπλα, όπως επίσης και φιάλες με τον συγκεκριμένο τύπο αίματος του νέου ισχυρού άνδρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Τόσο οι πόρτες όσο και τα παράθυρα του επονομαζόμενου και «Trumpmobile», είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τόσο στις σφαίρες όσο και στις ύπουλες χημικές επιθέσεις.
Το κάτω μέρος του οχήματος είναι καλυμμένο με χάλυβα υπερυψηλής αντοχής προκειμένου να το προστατεύει από τυχόν βομβιστικές επιθέσεις. Υπάρχει επίσης μια δεξαμενή οξυγόνου στο πορτμπαγκάζ, στην περίπτωση που απαιτηθεί να αντληθεί μέσα στην καμπίνα, σε μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση.
Η «πανοπλία» κάνει το αυτοκίνητο τόσο βαρύ ώστε 0 Trump δεν θα είναι σε θέση να ανοίξει τις πόρτες από μέσα μόνος του. Το απόβαρο θα ξεπερνά όπως όλα δείχνουν τους οκτώ τόνους.
https://youtu.be/xpFgJoqYOUg
newsauto.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου