Θεσσαλονίκη: Έμπορος δικύκλων εξαπατά πελάτες



Καταγγελία για κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση πελατών από έμπορο δικύκλων, έφτασε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Μπολλάνι κατήγγειλε εταιρεία Auto-Moto, που εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για αθέτηση συμφωνίας και παράνομο πλουτισμό. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο καταγγέλλων προχώρησε στα τέλη Ιουλίου σε συμφωνία ανταλλαγής της μοτοσυκλέτας του με μία καινούργια, δίνοντας ταυτόχρονα το ποσό των 1.400 ευρώ.
Εν συνεχεία προχώρησε στην καταβολή του εν λόγω ποσού ως προκαταβολή, όπως είχε συμφωνηθεί. Προς επίρρωση των λεγομένων του μας επέδειξε τις αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων μέσω διατραπεζικού συστήματος, τις αντίστοιχες αποδείξεις πληρωμής που του επέδωσε ο έμπορος, όπως επίσης και ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο δεσμεύεται ο τελευταίος για έγκαιρη επίδοση της μηχανής.

Όταν όμως ήρθε η ώρα να παραλάβει τη μηχανή του, ο έμπορος αρχικά ανέβαλε την ημερομηνία παράδοσης ενώ εν συνεχεία αγνόησε τις συνεχείς οχλήσεις του κ. Μπολλόνι. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τον προκαλεί λέγοντάς του: «αν καταφύγεις στη δικαιοσύνη θα βρεις το δίκιο σου μετά από τρία χρόνια. Μέχρι τότε μπορεί και να σου έχω δώσει τα χρωστούμενα». 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ψάχνοντας να βρει το δίκιο του, ο κ. Μπολλάνι ανακάλυψε και άλλους πελάτες που είχαν πέσει θύμα του επιτήδειου. Έτσι απευθύνθηκε στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Θεσσαλονίκης προσδοκώντας να βρεθεί μία οριστική λύση με τον συγκεκριμένο «επαγγελματία».


zougla.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου