"Ρήμαζαν" σπίτια και εξοχικά το καλοκαίρι στη Χαλκιδική

 Εμπλέκονται σε συνολικά 11 κλοπές και διαρρήξεις
Διαρρήξεις και κλοπές είχαν κάνει δύο Αλβανοί, ηλικίας 22 και 31 ετών φέτος το καλοκαίρι. Για τις 7 από αυτές που σημειώθηκαν τον Ιούλιο σε περιοχές της Κασσάνδρας (δείτε αναλυτικά εδώ) οι δύο δράστες είχαν ταυτοποιηθεί, ωστόσο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευναεμπλέκονται και σε άλλες 4 ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, ενοικιαζόμενο δωμάτιο και εξοχικές κατοικίες, στη Χαλκιδικής απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο Αλβανοί εντοπίστηκαν τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου του αυτοκινήτου που επέβαιναν, ο 31χρονος συνοδηγός τράπηκε σε φυγή. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν μέσα αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία (μεταλλικά ελάσματα), ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό καθώς και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.
 halkidikifocus.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου