Κυριάκος: Θέμα χρόνου η διάλυση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Κυριάκος: Θέμα χρόνου η διάλυση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ«Η Ελλάδα, πάνω απ’ όλα, δικαιούται μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ που επιμένει στο αίτημά του για άμεσες εκλογές

Στη διάλυση της κυβέρνησης που αργά ή γρήγορα θα επέλθει «επενδύουν» στη Νέα Δημοκρατία, καθώς θεωρούν ότι, ακόμη και αν κλείσει η αξιολόγηση, τα νέα βαθιά υφεσιακά μέτρα που προετοιμάζονται για να περάσουν από τη Βουλή θα εντείνουν τα οικονομικά αδιέξοδα και θα προκαλέσουν εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα «Washington Post», εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα κρατήσει» ο σημερινός κυβερνητικός συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. «Μπορεί να διαλυθούν ανά πάσα στιγμή», υπογράμμισε και επαναλαμβάνοντας το αίτημα για εκλογές, υποστήριξε ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι έτοιμοι για να σχηματίσουν μια «πολύ καλύτερη κυβέρνηση» 

«Η Ελλάδα, πάνω απ’ όλα, δικαιούται μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως  η παραμονή της σημερινής κυβέρνησης «κάνει μεγάλη ζημιά», καθώς «η οικονομία είναι πάλι σε ύφεση» εξαιτίας και των περιορισμών που έχουν που έχουν επιβληθεί στην κίνηση κεφαλαίων».
Κυριάκος: Θέμα χρόνου η διάλυση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΟ πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος για την έξοδο της χώρας από την κρίση. «Αν υλοποιήσουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η οικονομία θα βρεθεί ξανά στην ανάπτυξη, θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και θα σταματήσει η φυγή νέων ανθρώπων από την Ελλάδα, που σήμερα αναζητούν εργασία στο εξωτερικό», αναφέρει.

Στο μεταξύ φθηνή «προπαγάνδα για αφελείς» χαρακτηρίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση την εξαγγελία περί της κατάθεσης νομοσχεδίων για τα φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των εταίρων και δανειστών και τα ταξίδια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό για την υποτιθέμενη «πολιτική διαπραγμάτευση».  

Από την στιγμή που «οι ίδιοι παραδέχονται ότι τα νομοσχέδια "είναι ανοιχτά σε παρατηρήσεις και αλλαγές που θα προκύψουν τόσο από τη δημόσια διαβούλευση  όσο και από τις περαιτέρω συζητήσεις από τους θεσμούς, έως την ολοκλήρωση της αξιολόγησης"», αυτό αποτελεί ομολογία ότι πρόκειται για «άλλο ένα μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης Τσίπρα», ανέφερε το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας σε «άτυπη ενημέρωση» του Μεγάρου Μαξίμου μέσω της οποίας καλούνταν η ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στην αξιολόγηση.

«Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Εκλογές τώρα, για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη Κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος», αντέδρασε η Συγγρού στις κυβερνητικές επικρίσεις ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «παίζει κλεφτοπόλεμο εκ του ασφαλούς, επιδιώκοντας πολιτικό όφελος από κάθε εξέλιξη».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου