Νέος πρόεδρος της ΝΔ ο Μητσοτάκης – Συγχαρητήρια από Μεϊμαράκη

MITSOTAKISΠροβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών στη ΝΔ, όπου με καταμετρημένο το 69% της επικράτειας, ο ίδιος προηγείται με 51,2% έναντι 48,8% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
 
Η ροή των αποτελεσμάτων, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δείχνει τάση για περαιτέρω άνοιγμα της «ψαλίδας», καθώς ενσωματώνονται σταδιακά τα μεγάλα εκλογικά τμήματα της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Λίγο μετά τις 21.00 για πρώτη φορά, όπως μετέδωσε o realfm 97.8 και η Λώρα Ιωάννου, από το επιτελείο Ευ. Μεϊμαράκη δίνουν σε ποσοστό 57% επί των ανεπίσημων αποτελεσμάτων, οριακό προβάδισμα του Κυρ. Μητσοτάκη με 50,43% και στον Ευ. Μεϊμαράκη 49,56%. 

Το επιτελείο Μητσοτάκη μιλάει για προβάδισμά του με 55%, με τον έτερο υποψήφιο να βρίσκεται στο 45%. Μάλιστα, όπως μετέδωσε μέσω του realfm 97.8, ο Σωτήρης Σταθόπουλος από το «στρατηγείο» του Κυρ. Μητσοτάκη, το επιτελείο του εκτιμά ότι η διαφορά θα κυμανθεί από 7 έως 10 μονάδες.

Νωρίτερα, με την ενσωμάτωση στο 31% των αποτελεσμάτων, από το επιτελείο Μεϊμαράκη μιλούσαν για προβάδισμά του πάνω από 4 μονάδες, ενώ από το επιτελείο Μητσοτάκη έκαναν λόγο για μία καθαρή νίκη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου