Απέκλεισαν για μία ώρα τον κόμβο Μουδανιών για μία ώρα οι αγρότες

mploko moud1Από τις 12 το μεσημέρι και για μία ώρα απέκλεισαν σήμερα με τα τρακτέρ τους τον κόμβο των Ν. Μουδανιών οι αγρότες που βρίσκονται στο σημείο από χθες το πρωί, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους και την κόντρα με την κυβέρνηση, με επίκεντρο τις μεταρρυθμίσεις σε ασφαλιστικό και φορολογικό.
Σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον κόμβο μέχρι να πάρει πίσω τα μέτρα η κυβέρνηση, ενώ θα προχωρούν σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου για μία ώρα κάθε μέρα (από τις 12.00 μ. μέχρι τις 13.00 μ.μ.).
Όπως είπε στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής, Παύλος Γιαλαγκολίδης, σήμερα στον κόμβο των Μουδανιώνβρίσκονται παραταγμένα περίπου 200 τρακτέρ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται το μπλόκο να ενισχυθεί από άλλα 100 τρακτέρ από τους υπόλοιπους αγρότες των χωριών. Παράλληλα τη Δευτέρα αναμένεται να καταφθάσου στον κόμβο 50 μελισσοκομικά φορτηγά από τη Σιθωνία, για συμπαράσταση.
Τέλος να σημειώσουμε ότι από σήμερα αγρότες από τη Ν. Τρίγλια, τα Ν. Σίλατα και τα Ελαιοχώρια παρέταξαν τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Ν. Καλλικράτειας.
mploko moud2
mploko moud3
mploko moud4

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου