Με τα τρακτέρ στην Agrotica οι αγρότες της Χαλκιδικής

Περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για τις επόμενες μέρες προγραμματίζουν οι αγρότες της Χαλκιδικής - και όχι μόνο - με κορύφωση την πορεία διαμαρτυρίας με τρακτέρ μέσα στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στα πλαίσια των εγκαινίων της αγροτικής έκθεσης Agrotica, στη ΔΕΘ. Παράλληλα ενισχύονται τα μπλόκα στους κόμβους της Χαλκιδικής.
Αναλυτικότερα, αντιπροσωπεία του Συντονιστικού των αγροτών της Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή,Βασίλειο Μωυσίδη και πήραν την άδεια για να πραγματοποιήσουν πορεία με τα τρακτέρ από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιανουαρίου, με τελικό προορισμό τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Agrotica.
melissokomika komvos
Ενισχύθηκε με μελισσοκομικά φορτηγά από τη Νικήτη το μπλόκο των Μουδανιών
Επίσης σήμερα, περισσότερα από 50 μελισσοκομικά φορτηγά από τη Νικήτη ενίσχυσαν το μπλόκο που υπάρχει στον κόμβο των Ν. Μουδανιών, ενώ για μία ώρα έγινε συμβολικός αποκλεισμός του δρόμου.
Ακόμη σήμερα αγρότες από τη Γαλάτιστα θα παραταχθούν με τα τρακτέρ τους στα Πράσινα Φανάρια, μπλόκο που θα ενισχυθεί από αγρότες της περιοχής (γύρω από τα Πράσινα Φανάρια) δηλαδή από Σχολάρι, Τρίλοφο και Επανωμή.
Αύριο Τρίτη οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του κόμβου της Ν. Καλλικράτειας θα μεταφερθούν στη Θέρμη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου