ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν δύο ακίνητα τουΣυνεταιρισμού Υδραυλικών Ιωαννίνων, με τους πρώην εργαζόμενους να ελπίζουν πως θα βρεθούν αγοραστές, ώστε να δουν και οι ίδιοι το χρώμα του χρήματος που τους οφείλεται...
Ο λόγος  για  το  διώροφο  κατάστημα στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, 1914 τ.μ. σε οικόπεδο  3930 τ.μ, του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Ιωαννίνων και ενός διώροφου καταστήματος 4.820 τ.μ. στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών σε οικόπεδο 9500 τ.μ , της Συνεταιριστικής Υδραυλικών Ιωαννίνων ΑΕ.
Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο της Αμφιθέας Ιωαννίνων  είναι 2.865.000 € και για το ακίνητο στο 5ο χλμ Ε.Ο.Ιωαννίνων-Αθηνών  2.300.000€
Το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον          οι απολυμένοι, πρώην εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Ιωαννίνων, προσδοκώντας να λάβουν κάτι από τα αρκετά οφειλόμενα. Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, από τις 4μ.μ. έως τις 5 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου