Ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου σας ενημερώνει

● Αλλαγή Καταστατικού και Επωνυμίας
Με την αλλαγή του καταστατικού μας η νέα Επωνυμία του Συλλόγου μας έγινε «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ». Τα υπόλοιπα φορολογικά μας στοιχεία παραμένουν τα ίδια.

● 4η Γιορτή Αγοράς Πολυγύρος 23 Δεκεμβρίου 2015...

 
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη Γιορτή Αγοράς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015. Στα πλαίσιά της θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας με διάφορες εκπλήξεις. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει και η κληρωτίδα για τους λαχνούς της κλήρωσής μας. 

● Προσφορά POS (μηχάνημα πιστωτικών καρτών)

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι έχουμε ζητήσει από όλες τις συστημικές τράπεζες προσφορά για την προμήθεια μηχανημάτων POS με ανταγωνιστική χρέωση ανά συναλλαγή. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν επιθυμείτε την ένταξη της επιχείρησής σας στην προσφορά. 

● Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων»

Εγκρίθηκε το σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας και προώθησης Προϊόντων και Υπηρεσιών – Marketing (Διαχείριση Παραπόνων)» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Έτους 2016. Τα άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα ειδοποιηθούν από τον Σύλλογό μας για τις ακριβείς ημερομηνίες υλοποίησης του. 

● Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας, ΕΦΕΤ, Social Media

O Σύλλογός μας, σε συνεργασία με πιστοποιημένο ΚΕΚ προτίθεται να πραγματοποιήσει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής σεμινάρια με θέματα: α) Τεχνικού Ασφαλείας, β) ΕΦΕΤ και γ) Social Media. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στα ανωτέρω προγράμματα επικοινωνήστε με το ΔΣ του Συλλόγου στα τηλέφωνα στο τέλος του ενημερωτικού φυλλαδίου.

● Απαραίτητα παραστατικά για τη συμμετοχή σε εκθέσεις 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον λογιστή του συλλόγου μας κ. Γκόλιαρα Αθανάσιο για τη σύννομη συμμετοχή των μελών μας θα πρέπει:

α) H διακίνηση αποθεμάτων από την εγκατάσταση του εκθέτη προς τον χώρο της έκθεσης και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, πρέπει να πραγματοποιείται με Δελτίο Αποστολής. Στοιχεία εκδότη και «πελάτη» είναι φυσικά τα ίδια (του εκθέτη), ενώ πρέπει να αναγράφονται ο τόπος αποστολής και ο τόπος προορισμού, ώστε να είναι πιο εύκολος ο έλεγχος.
β) Οι προσωρινοί εκθεσιακοί χώροι ΔΕΝ δημιουργούν από 01/01/2013
υποχρέωση δήλωσης μεταβολής στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για έναρξη προσωρινής εγκατάστασης.
γ) Οι πωλήσεις που θα πραγματοποιούνται από τον προσωρινό εκθεσιακό χώρο, θα πρέπει να εμφανίζονται/τιμολογούνται με ήδη υπάρχοντα στοιχεία της έδρας/υποκαταστήματος. Έτσι για πωλήσεις προς ασκούντες επιχειρηματική δραστηριότητα και νομικές οντότητες κάθε είδους θα εκδίδεται Τιμολόγιο, ενώ για τις πωλήσεις προς ιδιώτες πρέπει να εκδίδεται απόδειξη είτε μέσω ΦΤΜ/ΕΑΦΔΣΣ (που ήδη χρησιμοποιεί η έδρα/υποκατάστημα του εκθέτη) είτε ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ κάνοντας χρήση της ΠΟΛ. 1002/31.12.2014 (άρθρο 1, παράγραφος 4, περίπτωση β΄), επειδή η συναλλαγή πραγματοποιείται ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΗ.
δ) Κατόπιν των ανωτέρω, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ από την κείμενη νομοθεσία η οποιαδήποτε Γνωστοποίηση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση στις 21, 22, 23 να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω με τον προσωπικό τους λογιστή. 

● ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης στις 04-05-2015 η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου μας ορίστηκε στο ποσό των 20,00€ ετησίως, το οποίο και καταβάλλεται σε 2 δόσεις των 10,00€. Τις επόμενες μέρες θα περάσει κάποιος συνάδελφος για την είσπραξη της δεύτερης δόσης προσκομίζοντάς σας το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας μελών ΔΣ Συλλόγου

Πρόεδρος Ρόκος Απόστολος 6944.33.35.06
Αντιπρόεδρος Παπαπαναγιώτου Νικόλαος 6976.65.66.16
Γραμματέας Γκόλιαρας Γεώργιος 6976.44.15.15

Site: www.espolygyrou.gr 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου