Γ. Μπουτάρης: Μητρόπολη και κυβέρνηση να τα βρουν για το οικόπεδο στην Τούμπα

Γ. Μπουτάρης: Μητρόπολη και κυβέρνηση να τα βρουν για το οικόπεδο στην Τούμπα 
 Να τα... βρουν η κυβέρνηση με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για το οικόπεδο του πρώην ορφανοτροφείου στην Τούμπα, προτείνει, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Το οικόπεδο δόθηκε στην εκκλησία για να το κάνει ιατρικό κέντρο. Η Μητρόπολη όλο αυτό το διάστημα ήταν φυσικό να μην κάνει κάτι, αφού δεν μπορούσε να επέμβει. Πέρασαν οι ημερομηνίες, γιατί το κτίριο ήταν υπό κατάληψη. Ένα πρωί, η αστυνομία αποφάσισε να μπει στο κτίριο και να βγάλει τους καταληψίες. Αμέσως μετά, το κτίριο κατεδαφίστηκε» επεσήμανε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: 

«Σαφώς και υπάρχει λύση• αν τη βρει ο μητροπολίτης σε συνεργασία με την κυβέρνηση καλώς, αλλιώς χώροι άλλοι υπάρχουν. Το 424 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο είναι τεράστιο και δεν συμφωνώ να δοθεί στην εκκλησία. Προσωπικά έχω άλλες προτάσεις. Λύση θα βρεθεί. Δεν χρειάζεται πίεση. Μόνο με διαλλακτικότητα λύνονται τα προβλήματα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου