Mπάρακ και Μισέλ φωτογραφίζονται για περιοδικό και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι

Ρομαντική εμφάνιση κάνει το ζεύγος Ομπάμα σε περιοδικό για τον τρόπο ζωής των μαύρων γυναικών, λίγο πριν ο Αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο.   Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία εμφανίζονται πολύ ερωτευμένοι στο ειδικό τεύχος του περιοδικού Essence, κάτι που προκάλεσε συζητήσεις στα social media, όπου δημιουργήθηκε και το hashtag #BlackLove.   Σε αυτή τη διεύθυνση οι χρήστες επαινούν την τρυφερή σχέση του ζευγαριού αλλά και το σώμα της Μισέλ Ομπάμα.   Η Μισέλ δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανοι για την επιρροή τους στα μαύρα παιδιά.  «Νομίζω ότι όταν πρόκειται για μαύρα παιδιά, σημαίνει πολλά γι’ αυτά να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, βλέποντας πως η οικογένεια στο Λευκό Οίκο μοιάζει με αυτούς» είπε.
«Κάποιες από τις πιο δυνατές αναμνήσεις μου από τον Λευκό Οίκο είναι να περπατώ μαζί με τα κορίτσια μια καλοκαιρινή νύχτα μαζί με τα σκυλιά γύρω από το South Lawn, να μιλάμε και να προσπαθούμε να κάνουμε τον Μπο (το σκύλο) να περπατήσει πιο γρήγορα, γιατί μερικές φορές κάνει πολύ ζέστη» απάντησε ο Ομπάμα στην ερώτηση για τις αναμνήσεις που παίρνει φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο.  

Πηγή: BBC
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου