Πάγκαλος: Ο Πολάκης είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ

  1. Σκληρή κριτική άσκησε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Παύλο Πολάκη σε σημερινή συνέντευξη του στον ΒήμαFm.

    O κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας τηνσυμπεριφορά του κ. Πολάκη είπε πως για το "μοντέλο" αυτό ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ. "O Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας", είπε χαρακτηριστικά.

    "Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος. Με τη δημοσιογράφο, τι λόγο είχε να τα βάλει; 
    Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;", διερωτήθηκε.
     
    Όσον αφορά την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, σημείωσε ότι "κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όταν προσφέρεται για τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως είναι μία συνέντευξη Τύπου, να χάνει την ψυχραιμία του".


    "Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του", πρόσθεσε.

    Για την υπόθεση του Ωραιόκαστρου είπε:

    "Έχει γίνει μία μελέτη, στο Ωραιόκαστρο, πόσα είναι τα παιδιά; Το Ωραιόκαστρο έχει 100 μαθητές στο Δημοτικό. Θα του πας 500 ξένους εσύ; Εγώ δεν είμαι με τον δήμαρχο, αλλά ο δήμαρχος είναι προϊόν μίας καταστάσεως, η οποία οφείλεται κατ’ αρχάς στην κυβέρνηση. Να υπάρχει και λογική. Οι άνθρωποι αυτοί ζουν με τους μετανάστες. Μην ανοίγουμε κάθε μέρα λεωφόρο για την Χρυσή Αυγή".
  2. capital.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου