Γεύμα Τσίπρα σε Μπουτάρη – Τζιτζικώστα σε ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης

Όλα τα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή τέθηκαν επί τάπητος στο γεύμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Το γεύμα έγινε στη γνωστή ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης "Μαϊάμι" στη Νέα Κρήνη.
Παρόντες στο γεύμα είναι οι υπουργοί Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Στην αρχή της συζήτησης ο κ. Τσίπρας είπε ότι αποφάσισε να συζητήσουν σε ψαροταβέρνα για να είναι πιο άνετοι. Αμέσως μετά ο κ. Τζιτζικώστας τον ενημέρωσε για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος και ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το πως εξελίσσεται η κατάσταση. Πριν αρχίσει το γεύμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε ότι θα θέσει στον πρωθυπουργό τρία ζητήματα. Το ένα αφορά τοπροσφυγικό, το δεύτερο τις υποδομές και το τρίτο τη συνεργασία της περιφέρειας με τα αρμόδια υπουργεία.
Ο κ. Μπουτάρης από την πλευρά του είπε ότι θα θέσει και αυτός το ζήτημα των υποδομών και του ΟΑΣΘ, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με τη λειτουργία παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου