Τα σκιρτίματα του έρωτα ένιωσε στα νιάτα του ο συνταξιούχος Πάπας Βενέδικτος 16ος.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ! Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος του

 

Μάλιστα όπω αποκαλύπτει βιογράφος του έδωσε μεγάλη μάχη με την ιδέα της αγαμίας.
Στα 89 του ο Πάπας παραμένει εθισμένος με τις ειδήσεις και λατρεύει να βλέπει το Δον Καμίλο & Πεπόνε μία σειρά από ασπρόμαυρες ταινίες για έναν Ιταλό Καθολικό παπά και έναν κομμουνιστή δήμαρχο.
Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν σε μια σειρά από συνεντεύξεις που έκανε  ο Γερμανός δημοσιογράφος Πέτερ Ζίβαλντ  με τον πρώτο Ποντίφικα που αποχώρησε μετά από επτά αιώνες και δημσιεύονται στο βιβλίο «Τελικές Συζητήσεις» το οποίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία την Παρασκευή. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εφημερίδα Die Zeit, ότι ο Γιόζεφ Ράτζιγκερ ερωτεύθηκε στα σοβαρά σαν φοιτητής αν και το περιστατικό αυτό δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο.
«Πάλεψε πολύ με αυτό. Ήτα ένας όμορφος άνδρας που έγραφε ποίηση και διάβαζε Έσσε, Συμφοιτητής του μου αποκάλυψε ότι άρεσε στις γυναίκες και το αντίθετο. Η απόφαση να επιλέξει την αγαμίας δεν ήταν εύκολη» προσθέτει.
Ο Βενέδικτος που περπατά με πι και έχει μείνει τυφλός από το ένα μάτι έχει απομακρυνθεί από το δημόσιο βίο και περιμένει το τέλος. Μάλιστα ο Ζίβαλντ αποκάλυψε ότι του εκμυστηρεύτηκε ότι δεν περίμενε να ζήσει τόσο πολύ. «Τη μια μέρα σκέφτεσαι ότι είναι η τελευταία επίσκεψη. Την επόμενη καταλαβαίνεις ότι έχει αποκτήσει νέα δύναμη».
crashonline.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου