Αποβλήθηκε λόγω… σεξ, αθλήτρια των καταδύσεων

Ρίο 2016: Άνω κάτω η αποστολή της Βραζιλίας από την Ινγκρίντ Ολιβέιρα.
Το σεξ μεταξύ αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Αυτή τη φορά, όμως, μια αθλήτρια των καταδύσεις και ένας αθλητής της κωπηλασίας και οι δύο από την Βραζιλία, το παράκαναν, με αποτέλεσμα να αποβληθεί η πρώτη.
Η Ινγκρίντ Ολιβέιρα (καταδύσεις) ζήτησε από την συγκάτοικο της το δωμάτιο τους με σκοπό να κάνει σεξ με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες. Όταν εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας πως την επόμενη μέρα έχουν σημαντικό αγώνα, εκείνη δημιούργησε επεισόδιο.
Τελικά η συγκάτοικος αποχώρησε από το δωμάτιο και πήγε να κοιμηθεί αλλού. Βέβαια φρόντισε να ενημερώσει πρώτα τους υπεύθυνους και σε συνδυασμό με την τραγική παρουσία στις καταδύσεις την επόμενη μέρα, είχαμε την αποβολή της Ινγκρίντ.
«Περίμενα τέσσερα χρόνια για να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως γι αυτήν ήταν πιο σημαντικό να με πετάξει έξω από το δωμάτιο», δήλωσε η Τζοβάνα Πεδρόσα.
Από την πλευρά της η Ολιβέιρα, είπε:
«Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι συνέβη και με εμένα», δήλωσε η Ολιβέιρα, η οποία μαζί με την συναθλήτριά της τερμάτισαν τελευταίες στις καταδύσεις 10 μέτρων. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τον λογαριασμό της τελευταίας στο Instagram, είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες αθλήτριες του τουρνουά.
Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Πέδρο Γκονσάλβες και κατά πόσο κινδυνεύει και αυτός με αποβολή, αφού έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην όλη ιστορία.
spoorts.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου