Φωτογραφίες: Οι αγκαλιές Κουίκ-Γεροβασίλη, το λευκό σακάκι της Φώφης και το σακίδιο του Σταύρου

Όπως σε κάθε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε διάφορα στιγμιότυπα

Όπως σε κάθε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις το ενδιαφερόν συγκέντρωσαν τα φωτογραφικά κλικ των πολιτικών αρχηγών πριν ξεκινήσει η σύσκεψη.

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ είχε χειραψία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη πριν να στήσει «πηγαδάκι» με τον δημοσιογράφο Μάρκο Μουζάκη.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε με έναν ογκώδη μπλέ φάκελο στον οποίο είχε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό.



Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε μαζί του το αγαπημένο μαύρο σακίδιό του πριν να έχει έναν σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.



Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν δύο ωραίες κυρίες, η Ζωή Αποστολοπούλου (αριστερά) και η Λίνα Παπαδάκη (δεξιά).



Ευδιάθετος προσήλθε στη σύσκεψη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.



Τις εντυπώσεις έκλεψε το λευκό σακάκι που επέλεξε η μοναδική γυναίκα πολιτική αρχηγός Φώφη Γεννηματά.



Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος αντάλλαξε χειραψία με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχοντας μαζί του το κινητό του.



Θερμός ο εναγκαλισμός του Τέρενς Κουίκ με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη με την οποία συζήτησαν για το κυβερνητικό έργο.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου