Δεν δημιουργείται Κέντρο Εγκατάστασης Προσφύγων στη Χαλκιδική

Πώς μακιγιάρουν τη συμφωνία-τραγωδίαΕκκρεμεί το θέμα των παιδικών κατασκηνώσεων των Τραπεζών

«Δεν υπάρχει κανένα δημόσιο έγγραφο προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση που να ζητάει περιοχή της Χαλκιδικής για δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, μιλώντας στο halkidikifocus, στο περιθώριο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα το πρωί, με μοναδικό θέμα συζήτησης το προσφυγικό (δείτε αναλυτικά εδώ).
Να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό, με την κορύφωση του προσφυγικού ζητήματος που απασχολεί τη χώρα μας, άρχισαν να διαδίδωνται φήμες για δημιουργία hotspotστη Χαλκιδική, αρχικά για περιοχή στον Άγιο Μάμα και στη συνέχεια για την Καλλικράτεια, ενώ υπήρξαν αναγνώστες που απευθύνθηκαν στο halkdikifocus για ενημέρωση.
Ωστόσο, ο Αντιπεριφερειάρχης απέρριψε την ύπαρξη τέτοιας συζήτησης προς το παρόν, σημειώνοντας πάντως το θέμα των κατασκηνώσεων των Τραπεζών, οι οποίες ζητήθηκαν για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες, θέμα όμως που ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου