Απόστολος Πάνας : Ενημερωτική εκδήλωση για φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης , στις Βρυξέλλες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι στόχοι του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ενημερωτικής επίσκεψης που διοργάνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  και του SPD  ΕύαΚαΐλη.
Εκπρόσωποι φορέων  και νέοι αυτοδιοικητικοί  συμμετείχαν
στην επίσκεψή , ύστερα από πρόσκληση της κ. Καΐλη, παρών ήταν και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής και υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Χαλκιδική κ. Πάνας Απόστολος.
Ο κ. Πάνας  είχε  την ευκαιρία να ανταλλάξει  απόψεις με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκή Επιτροπής και να ενημερωθεί  για τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει η κάθε τοπική κοινωνία ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει τα απαραίτητα έργα με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε.
Επίσης υπήρξε  εκτενή παρουσίαση του....
εθνικού πλαισίου για την κοινωνική οικονομία αλλά και των ευκαιριών χρηματοδότησης που παρουσιάζονται για την Αυτοδιοίκηση  από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ενώ αρμόδια στελέχη  έκαναν αναλυτικές παρουσιάσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων .
Τα νέα αυτά ανταγωνιστικά προγράμματα παρέχουν στους Δήμους ευκαιρίες χρηματοδότησης για δράσης κατάρτισης, εκπαίδευσης αλλά και προώθησης των διακρατικών Συνεργασιών.

Τέλος υπήρξε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον εταίρο ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  και του SPD   κ. Νικό Ανδρουλακη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου