Θεσσαλονίκη: «Όχι» του ΕΚΘ στην υπαγωγή της ΔΕΘ στο Υπερταμείο

 
«Η ΔΕΘ είναι ταυτισμένη με την ιστορία της πόλης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

 Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αποκρατικοποίησης της ΔΕΘ εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΕΚΘ, το οποίο επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «η ΔΕΘ- Helexpo είναι ταυτισμένη με την ιστορία της πόλης και την τοπική κοινωνία και μοιάζει ασύνδετη με την πραγματικότητα η συζήτηση γύρω από το μέλλον της και την υπαγωγή της στο Υπερταμείο». Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΕΚΘ τονίζεται: 
«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τον προβληματισμό του για την υπαγωγή του εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο. 

» Η ΔΕΘ- Helexpo είναι ταυτισμένη με την ιστορία της πόλης και την τοπική κοινωνία και μοιάζει ασύνδετη με την πραγματικότητα η συζήτηση γύρω από το μέλλον της και την υπαγωγή της στο Υπερταμείο.
» Η Κυβέρνηση που δίνει το δικό της ορισμό στην έννοια της "ανάπτυξης", φαίνεται σαν να θέλει να προχωρήσει σ' ένα ακόμα ξεπούλημα, αυτή τη φορά ενός θεσμού της πόλης που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ακολουθεί διαρκή ανοδική πορεία και επηρεάζει θετικά την οικονομία και την απασχόληση της περιοχής.
» Η ΔΕΘ- Helexpo αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης και η συζήτηση για ένταξη της στο Υπερταμείο είναι ανώφελη και εκθέτει τους εργαζομένους στην αβεβαιότητα». 

typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου