Ἡ «Soros Pictures» παρουσιάζει... δεν υπάρχουν άλλες φυλές η εθνικότητες, μονάχα οι εβραίοι και το ισραήλ!!!

Η Huffington Post που χρηματοδοτείται από το περιούσιο George Soros και που η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι αποκλειστικά περιούσιοι μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχουν φυλές.

Οι πράκτορες των τοκογλύφων τερματίζουν κάθε συζήτηση για Έθνος, Φυλή και DNA ...όταν αυτή καταλήγει στους εβραίους.

Αυτά που είναι αυτονόητα για το Ισραήλ ...απαγορεύεται να θεωρούνται αυτονόητα για οποιαδήποτε άλλη χώρα.


«Soros Pictures Presents»...

 Ἡ Momondo.com, με έδρα την Κοπεγχάγη, είναι μία εταιρία με αντικείμενο τον τουρισμό, που δεν πουλά εισιτήρια στον πελάτη, αλλά είναι μία metasearch μηχανή αναζητήσεως, που δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να συγκρίνει τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ταξιδιωτικά πακέτα.

Το 2014 η αξία της εκτιμήθηκε σε 130 εκατομμύρια ευρώ και ήδη ασχολείται και με εκδόσεις ταξιδιωτικών οδηγών. Συμπτωματικά και ταυτόχρονα με την απαγόρευση της «ρητορικής μίσους» στα ΜΜΕ, εμφανίστηκε το κλιπ που ακολουθεί, μία αφιλοκερδής παραγωγή της Momondo.com, αλλά το μυαλό του κάθε ενός, δικαιούται να σκέπτεται και άλλα ἐνδεχόμενα...

Στο βίντεο εμφανίζεται μία «έρευνα», όπου οι συμμετέχοντες, από διάφορες εθνότητες, είναι όλοι περήφανοι με το DNA και την καταγωγή τούς και όλοι έχουν και κάποια εθνότητα να αντιπαθούν, να λοιδορούν, η να εχθρεύονται.  
Πάλι αυτή η σύμπτωση βρε παιδί μου, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εβραίος στην έρευνα.

Κάποια στιγμή, η «έρευνα » ολοκληρώνεται, οι «ερευνητές» ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της έρευνας και τότε γίνεται το «έλα να δεις», όταν αποκαλύπτεται ότι ο Βρετανός που μισούσε τους Γερμανούς έχει κατά ένα ποσοστό γερμανικό DNA, και ότι η σκούφια του Κουβανού κράτα από την ανατολική Ευρώπη και άλλα τέτοια φαιδρά και αντιεπιστημονικά, με τελικό συμπέρασμα, πώς όλοι είμαστε εξάδελφία και προς τι το μίσος αλληλοσπαραγμός, ελάτε να μονιάσουμε, να γκρεμίσουμε τα σύνορα μας, να ταξιδέψουμε ,να βρεθούμε, να αγκαλιάσουμε, σαν μία οικογένεια, σαν ένας λαός, με έναν ηγέτη που θα μας κατευθύνει, με έναν κοινό Θεό να προσευχόμαστε, με ένα ταμείο να εισπράττει τα λεφτά μας...
Τίποτα πλέον δεν είναι αθώο, η τυχαίο Enjoy...

https://youtu.be/g5o9DmUYCJA

Πολυζωΐδης Θανάσης, ἐπιμέλεια κειμένου Φιλονόη, Grothia.gr

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου