ΠΟΕ-ΥΠΠΟ : Διαβολικές… συμπτώσεις

Καταστράφηκαν τα αρχεία πριν ή μετά τις αποκαλύψεις του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ;

Δεν έχουν περάσει δύο βδομάδες από τις αποκαλύψεις του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ για περίεργες συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ) που διαχειριζόταν κρατικές επιχορηγήσεις ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και ο …διάολος θέλει να εξαφανίσει κάποια στοιχεία.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η …διαβολική σύμπτωση ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ έχει τεθεί ως θέμα η “καταστροφή αρχείου”.
Όταν μέλη του Γενικού Συμβουλίου ζήτησαν εξηγήσεις για την …καταστροφή του αρχείου, τους απάντησαν πως έπεσε ένας τοίχος και καταστράφηκαν…
Φαντάζομαι είναι τα ίδια αρχεία τα οποία αν αναζητήσουν οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ, δεν θα βρεθούν;
Μήπως κατά …διαβολική σύμπτωση περιλαμβάνουν χρήματα τα οποία «προορίζονταν για την πληρωμή του ειδικού πολιτιστικού επιδόματος προς τους εργαζομένους και καταβάλλονται μέσω αυτής της οδού, διότι δεν είχε καθοριστεί το θεσμικό πλαίσιο που θα επέτρεπε τον ευθύ τρόπο καταβολής και την ενσωμάτωση αυτού του επιδόματος στον μισθό των υπαλλήλων», όπως έγραφε το “Παρασκήνιο” την 1η Οκτωβρίου 2016;
Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ έγραψε ότι έχει στη διάθεσή του στοιχεία (βιβλία, παραστατικά και χιλιάδες αποδείξεις, όλα πρωτότυπα), τα οποία είχαν αποκρυβεί και δεν είχαν τεθεί υπ’ όψιν του οικονομικού εισαγγελέα και του ΣΔΟΕ και που γεννούν τουλάχιστον ερωτήματα και υποψίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος (με δυόμισι εκατ. ευρώ τον μήνα χρηματοτοδοτείτο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων του ΥΠΠΟ).
Μήπως αυτά τα στοιχεία …καταστράφηκαν με την πτώση του τοίχου;
Το χειρότερο είναι πως ζητείται από το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ η …νομιμοποίηση της καταστροφής του Αρχείου, ζητώντας την έγκριση του θέματος της ημερήσιας διάταξης, ώστε οι ευθύνες που αναλογούν στη διοίκηση να επεκταθούν σε όλα τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου.
Θα αποφασίσουν αύριο… «συνενοχή» ;
Β. Τζήμτσος
paraskhnio.gr

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου