Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη - Σάλτσμπουργκ με τη Eurowings

Η θυγατρική εταιρεία χαμηλού κόστους της Lufthansa, η Eurowings (η πρώην Germanwings), έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το άνοιγμα 3 νέων βάσεων εκτός Γερμανίας. Οι δύο στην Αυστρία, σε Βιέννη και Σάλτσμπουργκ, και η 3η στη Μαγιόρκα.


Η βάση στη Βιέννη είναι ήδη ενεργή με τη συνεχή προσθήκη νέων προορισμών, η βάση στο Σάλτσμπουργκ ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2017 και στη Μαγιόρκα τον ερχόμενο Μάιο.

Η Eurowings ανακοίνωσε πρόσφατα ότι από 28 Μαρτίου θα συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Η πτήση της Eurowings θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 21:40 με άφιξη στο Σάλτσμπουργκ στις 22:40, ενώ από Σάλτσμπουργκ θα αναχωρεί στις 1800 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 21:00.

Οι πτήσεις είναι ήδη ανοιχτές προς πώληση στο www.eurowings.com .

Στο μεταξύ η εταιρεία έχει ανακοινώσει μια πλειάδα νέων συνδέσεων για θερινή σεζόν 2017, τόσο από Γερμανία όσο και από Αυστρία, μεταξύ άλλων: από Ντύσσελντορφ και Κολωνία για Ζάκυνθο, από Ντύσσελντορφ και Ανόβερο για Χανιά, από Βιέννη για Καβάλα, από Βερολίνο για Μύκονο και από Στουτγκάρδη για Σαντορίνη.

 Omorfa Taxidia
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου