Συλλαλητήριο με νταλίκες ετοιμάζουν οι μεταφορείς στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλο συλλαλητήριο με κομβόι φορτηγών από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κατερίνη ετοιμάζουν οι μεταφορείς για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Διαμαρτύρονται για την υπουργική απόφαση που απαγορεύει την διέλευση των μεγάλων οχημάτων από τους παράδρομους και το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

«Αυτό είναι φασισμός. Να σε υποχρεώνουν από ποιόν δρόμο θα πας. Από τον δρόμο που θέλουν για να πληρώσω» ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Μιχάλης Παπαδόπουλος εργασιακός σύμβουλος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Επαγγελματιών Οδηγών Μεταφοράς. (ΠΟΣΕΜ).

«Το μεγαλύτερο και το πιο απροκάλυπτο σκάνδαλο. Απαγορεύουμε τους παράδρομους με εξοντωτικά πρόστιμα και ετοιμάζουμε νέα αύξηση στα διόδια, τα οποία πάντα επιβαρύνουν τον καταναλωτή χωρίς να κερδίζει ο πραγματικός μεταφορέας» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Το κόστος των διοδίων για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθηνα φτάνει τα 210 ευρώ όταν ένα μεταφορικό έργο κοστολογείται στα 500 ευρώ.

Το πρόστιμο της τροχαίας ανέρχεται σε 2000 ευρώ όπου πρεπει να πληρωθεί άμεσα αλλιώς ακινητοποιείται το όχημα.

«Στείλαμε διαμαρτυρία σε Σπίρτζη αλλά δεν έχουμε απαντήσεις», κατέληξε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.
 thessnews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου