Αποσαφήνιση...Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ιστορικές ρήσεις

Ο γνωστός πολιτικός, κοινωνιολόγος και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ένα ίσως από τα μεγαλύτερα πολιτικά κεφάλαια της Ελλάδας, ο μόνος πολιτικός τον οποίο εμπιστευόταν και θαύμαζε ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο άνθρωπος που ξεκίνησε μόνος κάποτε και κατάφερε να καθιερώσει και στην Ελλάδα και διεθνώς πλέον την Αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, ο οραματιστής της πόλης Ρωμανίας στη Θράκη που θα είχε ανασχέσει την τουρκική προπαγάνδα και την δημογραφική καταστροφή, ο συγγραφέας της περίφημης Αγροφιλίας για μια νέα Αγροτική Αναγέννηση, ο στοχαστής της Πολυκεντρικής Ελλάδας, ο πολιτικός άνδρας που το 1996 προέβλεψε με εκπληκτική ακρίβεια την Γερμανοποίηση της Ελλάδας(Μνημόνια), αποδομεί πλήρως και την Αριστερή Αυγή, τον Σύριζα και την Χρυσή Αυγή, τον νεοΝαζισμό,με δύο ρήσεις του που θα περάσουν στην Ιστορία!

 Μιχάλης Χαραλαμπίδης: «Η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτή είναι τα προϊόντα, τα πιλοταρισμένα δημιουργήματα μιας εξαρτημένης από τους ξένους και τις τοπικές μαφίες μπλοκαρισμένης και ελεγχόμενης εξωθεσμικά Δημοκρατίας…
…Την δημιούργησαν για να συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εδώ, στην Ευρώπη, Διεθνώς. Ελληνικότητα ίσον Χρυσή Αυγή. Πολλά μάλιστα παπαγαλάκια, απόγονοι και συνεχιστές αποικιοκρατικών, ναζιστικών και ληστρικών ομάδων εκτός Ελλάδος συγχρονίστηκαν μαζί τους.
Την δημιούργησαν για να καλύψουν τον δεξιοαριστερό Κεμαλοφασισμό τους. Αυτήν την μεταπολιτευτική ευλογιά που κατέλαβε τους εκπαιδευτικούς και τους πολιτικούς θεσμούς. Αποτέλεσε τον νέο μηχανισμό γεωπολιτικής και γεωπολιτισμικής εξάρτησης της χώρας.
Ένα μέρος του ανθρώπινου υλικού, του προσωπικού που στρατολογήθηκε ήταν «αριστερό»,«σοσιαλιστικό», «κομμουνιστικό». Οι μεν λατρεύουν τον Κεμάλ. Οι δε τον Χίτλερ. Έχουμε δηλώσεις λατρείας προς τον Κεμάλ αρχηγών «κεντροαριστερών κομμάτων»εκτός από τα προσκυνήματα.
Δυστυχώς για όλους αυτούς ο κριτής είναι η ιστορία»!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου