Στις 13 Μαΐου ο διαγωνισμός για τη μίσθωση της μαρίνας των Ν. Μουδανιών

marina moudaniaΤο διαγωνισμό για τη μακροχρόνια μίσθωση της μαρίνας τουριστικών σκαφών στα Ν. Μουδανιά προκήρυξε ο Δήμος Νέας Προποντίδας για την παραχώρηση του δικαιώματος αναβάθμισης, λειτουργίας και βιώσιμης/ανταποδοτικής εκμετάλλευσης για επιχειρηματικές δραστηριότητες στο σύνολο του Τουριστικού Λιμένα (Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών) Ν. Μουδανιών με κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για το σύνολο των ενεργειών, εργασιών και υπηρεσιών που απαιτούνται για την χρηματοδότηση, την μελέτη, την αδειοδότηση, την αναβάθμιση, τη λειτουργία, τη διαχείριση, τη συντήρηση και την εμπορική εκμετάλλευση του Τουριστικού Λιμένα.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα που βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά Μεγάλου Αλεξάνδρου 26, την 13η Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών την 9:00 π. μ. Η αποσφράγιση θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα 10:00 π. μ.
Το εμβαδόν της χερσαίας ζώνης του καταφυγίου είναι 4.446 τ.μ. και το εμβαδόν της θαλάσσιας ζώνης 20.640 τ.μ. Το καταφύγιο, σύμφωνα με την απόφαση χωροθέτησής του, έχει δυναμικότητα 103 θέσεων ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής.
Η διάρκεια της σύμβασης έχει ορισθεί σε 22 χρόνια με δικαίωμα επέκτασης για μία επιπλέον 10ετία. To οικονομικό αντάλλαγμα για τον Δήμο θα αποτελείται από την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού, την καταβολή ετήσιου σταθερού μισθώματος και από την καταβολή ποσοστού 5% από τα ετήσια καθαρά έσοδα κάθε είδους εκμετάλλευσης του τουριστικού καταφυγίου. Ο ανάδοχος καλείται να χρηματοδοτήσει και να υλοποιήσει εργασίες αναβάθμισης και επισκευής του καταφυγίου. Ποσό έως 50.000 ευρώ θα συμψηφισθεί με τα ετήσια οικονομικά ανταλλάγματα του αναδόχου. Ο κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετάσχει στη διαγωνιστική διαδικασία θα πρέπει κατά τις δύο τελευταίες διαχειριστικές χρήσεις να είχε πραγματοποιήσει κύκλο εργασιών κατά μέσον όρο μεγαλύτερο από 500.000 ευρώ και να είχε κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων 50.000 ευρώ για καθένα από τα δύο τελευταία έτη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου