Πόρτα από Θεοδωράκη σε Κατρούγκαλο & ασφαλιστικό

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα δει αύριο τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο στην Βουλή διότι λείπει ταξίδι… για δουλειές ενώ το Ποτάμι αφήνει αιχμές για την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης αναφορικά με τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας   
Ο επικεφαλής του Ποταμιού βρίσκεται συγκεκριμένα στα Γιάννενα όπου αύριο το απόγευμα πρόκειται να έχει επαφές με στελέχη και εθελοντές του κόμματος εν όψει του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος στα τέλη Φεβρουαρίου.
Στελέχη πάντως του Ποταμιού αναφέρουν ότι δεν μετέχουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού και υπογραμμίζουν ότι οι υπουργοί συναντώνται με βουλευτές και όχι με προέδρους πολιτικών κομμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα έχει αύριο το πρωί διαδοχικές συναντήσεις στη Βουλή με τους πολιτικούς αρχηγούς με ατζέντα το ασφαλιστικό, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου