Ο Βαρούφακης ανακοίνωσε ποιος πολιτικός θα συμμετέχει στο κίνημά του

Ο Βαρούφακης ανακοίνωσε ποιος πολιτικός θα συμμετέχει στο κίνημά του - ΒΙΝΤΕΟ Τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Οικονομίας της Γαλλίας Αρνό Μοντεμπούρ στο πανευρωπαϊκό κίνημα κατά της λιτότητας που θα ξεκινήσει και επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.  Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα lefigaro, σε συνέντευξή του στην ελβετική τηλεόραση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μίλησε για την έναρξη του κινήματος που όπως είπε θα έχει διακρατική δομή και θα είναι "ανοιχτό σε όλους όσους συμμερίζονται την επιθυμία να αναδημιουργηθεί μια πολιτική επενδύσεων και ανάκαμψης στην Ευρώπη". Επίσης, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του "καλού φίλού" του- όπως τον χαρακτήρισε- Αρνό Μοντεμπούρ στη δημιουργία του κινήματος. "Στις 9 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει αυτό το" πανηγύρι ", που δεν είναι πολιτικό κόμμα, αλλά μια συγκέντρωση ανθρώπων για να βρεθούν λύσεις," επισήμανε.
Ο πρώην υπουργός είπε ότι θέλει το κίνημα να είναι ανοιχτό σε προσωπικότητες από όλες τις πλευρές, "από την αριστερά, την κέντρο-αριστερά ή την νεοφιλελεύθερη δεξιά". Η μόνη προϋπόθεση; "Η αποδοχή των βασικών αρχών που θα καθοριστούν στο μανιφέστο μας΄" τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.

 enikos
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου