Στυλιανίδης : "Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος, αλλά έχω σκοπό να συνθέσω"!

«Στις εκλογές της ΝΔ δεν υπήρξε ηττημένος. Το κόμμα απέκτησε μια καινούρια ηγεσία που πρέπει να αποδείξει ότι είναι και φρέσκια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα δυναμικό παρών και τώρα πρέπει να πείσει και την κοινωνία», δήλωσε σταΠαραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «διάλογοι» με τον Σταύρο Λυγερό ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης
Τόνισε ότι «αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει άνοιγμα στην άλλη άποψη του κόμματος, μπορεί να κερδίσει το στοίχημα να πείσει την κοινωνία και να κυβερνήσει, θεωρώ ότι έχει την ευφυία να το δεί και να το πετύχει» και πρόσθεσε: «η χώρα χρειάζεται εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο όχι από πολιτικούς το οποίο όμως οι πολιτικοί θα στηρίξουν».
Ο πρώην υπουργός είπε ότι «η καμπάνια Μητσοτάκη ήταν άψογη καθαρή στις θέσεις με συνέπεια και με επικοινωνιακή δεξιοτεχνία και ο νέος αρχηγός πέτυχε να αναδειχτεί σε κεντρικό παίκτη», ενώ εκτίμησε ότι «το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε πως οι οπαδοί της ΝΔ είναι εγγύηση της ενότητας του κόμματος» και πρόσθεσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει ένα νέο κομμάτι του κόμματος προσπάθησε να το ιδεολογικοποιήσει και να το εκφράσει και πολιτικά και πλέον έχει την πρωτοβουλία στα χέρια του. Ο ίδιος μάλιστα έσπευσε να πει ότι δεν είναι νεοφιλελεύθερος και ότι σκοπό έχει να συνθέσει δεν αρκεί όμως να πούμε τι δεν θέλουμε αλλά πρέπει να πούμε και τι θέλουμε».
Ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε ότι "στόχος της ΝΔ δεν πρέπει να είναι να μιλήσει μόνο στο 38% που είπε ναι στην Ευρώπη αλλά στο 100% των Ελλήνων και σε παραγωγικές δυνάμεις που τις έχει ξεχάσει πολλά χρόνια επειδή ένα κόμμα το οποίο θέλει να είναι μεγάλο δεν είναι ταξικό και πρέπει να απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις εμπνέοντας με ένα εθνικό όραμα" και πρόσθεσε : «Οι αξίες του κοινωνικού κράτους ζυμώθηκαν από την Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή αγνοήσαμε τον παραγωγικό κορμό της χώρας έπρεπε να έχουμε δημιουργήσει υπουργείο για να θέσουμε τέρμα στην υπογεννητικότητα»
Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε το κενό στην πολιτική της ΝΔ- βρήκε κενό και μπήκε είπε χαρακτηριστικά- καθώς ένα κομμάτι του κόμματος έφυγε λόγω του ΕΝΦΙΑ και έγειρε την πλάστιγγα υπερ του τωρινού πρωθυπουργού.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου