Επαναπροσλαμβάνονται εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης - Ανοίγουν 4 εργοτάξια



Οι προσλήψεις προσωπικού στο κατασκευστικό τομέα του Μετρό Θεσσαλονίκης είναι πλέον γεγονός και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση των εργασιών.
Το αμαξοστάσιο της Πυλαίας, ο σταθμός της Νέας Ελβετίας, της Βούλγαρη και του Πατρικίου είναι τα 4 από τα 16 εργοτάξια του έργου στα οποία ξεκινούν οι εργασίες μετά από σχεδόν ένα χρόνο.
Όπως τόνισε στο Thestival ο πρόεδρος των εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα, Σταύρος Στέτσικας, την περσμένη Πέμπτη προσλήφθηκαν 16 άτομα, την αμέσως επόμενη μέρα, Παρασκευή, 10 άτομα, ενώ σήμερα Δευτέρα, ειδοποιήθηκαν ακόμη 10.
Αξιζει να σημειωθεί ότι οι επαναπροσλήψεις των απολυμένων εργαζομένων της ΑΕΓΕΚ γίνονται στην εταιρεία "ΆΚΤΩΡ" που έχει αναλάβει χρέη υπεργολάβου. 
Τέλος, όπως τόνισε ο κ. Στέτσικας, από όσο διαφαίνεται το έργο ξεκινάει ξανά και όσο ανοίγουν τα μέτωπα εργασιών, τόσο θα σημειώνονται προσλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν οι εργαζόμενοι, σε περίπου ένα μήνα θα υπάρχει καλύτερη εικόνα αναφορικά και με το τι μέλλει γενέσθαι και με τα υπόλοιπα εργοτάξια.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου