Εγκαινιάζεται την Τετάρτη το Κέντρο Ελιάς Krinos στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη


Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (Α.Γ.Σ.), στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Ελιάς Krinos.
Μετά τα εγκαίνια θα γίνουν χαιρετισμοί και η παρουσίαση της εταιρείας YANNI’S OLIVE GROVE και των αγουρελαίων και προϊόντων ελιάς της που βρίσκονται υπό την αιγίδα Κέντρου Επιχειρηματικότητας της Α.Γ.Σ. Για την εταιρεία που έχει έδρα στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής θα μιλήσει η Εύη Προδρόμου. Επίσης θα παρουσιασθεί και η συνεργασία μεταξύ του κολεγίου Περρωτής της Α.Γ.Σ και της παραπάνω εταιρείας για την ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων για την Ελλάδα καλλιεργητικών πρακτικών ελαιοκαλλιέργειας .
Τέλος θα πραγματοποιηθεί και οργανοληπτικός έλεγχος ελιάς και ελαιολάδου: Από τον Διευθυντή αγροτικής οικονομίας Χαλκιδικής και αρχηγό του εθνικού πάνελ γευσιγνωσίας ελιάς, Κωνσταντίνο Τερτιβανίδη θα γίνει γευσιγνωσία ελιάς και από καθηγήτρια της Α.Γ.Σ. την Κ. Ζηνοβιάδου θα γίνει γευσιγνωσία ελαιολάδου και πρώτη παρουσίαση των αγουρελαίων της YANNI’S OLIVE GROVE.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου