Γεννηματά: Πάμε σε Εξεταστική, ιδού η Ρόδος

Σφοδρά πυρά κατα της κυβέρνησης εξαπέλυσε Φώφη Γεννηματάστην ομιλία της στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2016
Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προσπαθώντας να καταλάβει το χώρο της κεντροαριστερά, κατέλαβε πλήρως το χώρο της δεξιάς». «Ποιο είναι το αριστερό αποτύπωμα όταν φέρνουν διάταξη για να κοπεί το ΕΚΑΣ αρχικά στο 20% των δικαιούχων, όταν μειώθηκε το ποσό για την ανθρωπιστική κρίση;» διερωτήθη.
Ζήτησε «να σταματήσει αυτή η σπέκουλα για την δήθεν ασυνέπεια μας, το καλοκαίρι να ψηφίζουμε τη συμφωνία και τώρα να μην ψηφίζουμε άκριτα ότι σας υπαγορεύουν ως εφαρμοστικούς νόμους».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή «με αντικείμενο το πώς δημιουργήθηκε η κρίση, πως φθάσαμε στα μνημόνια, ποια ήταν τα αποτελέσματα του δημοσιονομικού εκτροχιασμού επί Ν.Δ. την περίοδο 2004-2009, του δεύτερου εκτροχιασμού που μας οδήγησε στο τρίτο μνημόνιο και τι έγινε τόσο με το PSI, όσο και με την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».
«Όλα στο φως! Ότι, πρέπει, να διερευνηθεί, για την κατάσταση που οδηγήθηκε η οικονομία, η χώρα, οι πολίτες. Από την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ μέχρι και σήμερα. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Ιδού η Ρόδος!Προκαλούμε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να αποτυπωθεί η αλήθεια, να τη συνυπογράψει. Όποιος όμως αρνηθεί δεν έχει δικαίωμα να ψελλίζει περί διαφάνειας» είπε χαρακτηριστικά
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου